L'azienda

L’azienda
L’Ape Sarda Aresu nasce nel 1969 grazie alla passione per le api che mia mamma Maria Aresu ha ereditato sin da piccola da mio nonno .

Azienda apistica con la produzione di mieli che hanno avuto riconoscimenti e premi alla qualità in ambito nazionale, produzione di propoli, polline e pappa reale, e azienda agricola con alberi da frutto e mirteto certificati BIO.

I procedimenti di raccolta e lavorazione sono tutti manuali. Dalla frutta attentamente selezionata e raccolta a mano si realizzano in modo artigianale confetture , marmellate e specialità senza conservanti, aromi o coloranti in rispetto all’idea e al principio assoluto di fare dei prodotti totalmente naturali, genuini e di alta qualità.

Laboratorio e terreni sono situati nel Comune di Donori , territorio del Parteolla dedito alla pastorizia e ricco di oliveti, vigneti e agrumi .

ENGLISH
Our Company
L’Ape Sarda Aresu is a company based on agriculture and beekeeping. It was inspired by my grandfather, and founded, with great passion, by my mother, in 1969. And now, with the same passion and enthusiasm, I’m developing it further, following the same philosophy that inspired our family company for almost 50 years.
In addition to jams and marmalades, we produce royal jelly, propolis, pollen, and a variety of honeys which have been nationally recognized and awarded for they high quality.
All our land, our fruits and berries are certified organic.
All our products are handcrafted, and fruit and berries used for our jams and marmalades, are handpicked and carefully hand selected.
We don’t use any artificial addictive, such as preservatives, aromas, and colorants.
Our philosophy is to respect nature, and to produce with very high quality standards.
Our land and our production site are placed in the Donori council, in the South of Sardinia; a cultivated area with olive trees, citrus trees, and vineyards, and mountains and fields with wild flora.

Guest Capacity for Entire Restaurant Event